1. Kezdőlap
  2. Lakosság
  3. Bankszámla csomagok
  4. Komplex Számlacsomag

Komplex Számlacsomag

Állítsa össze ajánlatunkból az Önnek fontos szolgáltatásokat, és élvezze személyre szabható termékünk előnyeit!

Azon ügyfelek számára, akik a magas minőséget, a teljes körű szolgáltatásokat, a gyors és rugalmas ügyintézést, a modern megoldásokat kedvelik, a TakarékPont életre hívta a Komplex Számlacsomagot. Megbízható partnerként állunk rendelkezésére a legmagasabb igényei esetén is, keressen Bennünket! Gondolkodjunk közösen a pénzügyekről!

 


Kinek ajánljuk?

 

Ezt a bankszámlacsomagot azon ügyfeleinknek ajánljuk, akik szeretik az ügyeiket bárhonnan, interneten keresztül intézni, és a sok banki tranzakciójuk ellenére kiszámítható költségeket szeretnének.

 

Mit tartalmaz a Komplex Számlacsomag?

 

- Fizetési számla,
- Szabadon választható főkártya, amely lehet TakarékPont Maestro vagy TakarékPont MasterCard vagy Visa Online      vagy MasterCard PayPass™  bankkártya,
- Internetbanki szolgáltatás,
- SMS szolgáltatás.


Kapcsolódó kedvezmények*

 

- a kártyás vásárlások díja 0 Ft,
- az internetes szolgáltatás belépési és havi díja 0 Ft,
- az SMS szolgáltatás havi díja 0 Ft,
- minden elektronikusan végrehajtott átutalás díja 0 Ft (kivéve VIBER, deviza és külföldi átutalás, állandó megbízás,      csoportos beszedési megbízás),
- az értékpapírszámla nyitás díja 0 Ft.


A Számlacsomag havi díja: 995 Ft**.

 

Hol és hogyan igényelheti a Komplex Számlacsomagot?

 

A Takarék bármelyik kirendeltségén számlacsomag szerződés és bankkártya szerződés aláírásával.

 

Számlanyitáshoz kérjük, hozza magával az alábbi igazolványok bármelyikét:

 

- személyazonosító igazolvány,
- vezetői engedély (kártya formátumú),
- útlevél,


továbbá valamennyi esetben a lakcímét igazoló hatósági igazolványát is.

 

Fizessen érintés nélkül!


Hogyan?
Nem kell mást tennie, válassza ki az Önhöz legközelebb eső TakarékPontot, adja meg a nevét, telefonszámát, email címét és mi visszahívjnk!

 

Hol?
A kedvenc kávézójában, könyvesboltjában, éttermében, ruhaüzletében még nem tud MasterCard® PayPass™Bankkártyával / Karórával / TaPassz-szal fizetni?
Írja meg nekünk az üzlet pontos címét és mi rajta leszünk, hogy minél előbb fizethessen PayPass™-szal ott is.
 

Kattints a "Tovább" gombra!

 

Bankkártya üzletszabályzat lakossági bankkártyákhoz - Érvényes: 2016.06.30-ig

 

 

Bankkártya üzletszabályzat és általános szerződési feltételek lakossági betéti bankkártyához kiegészítő melléklete Mastercard PayPass fizetési eszközökhöz - Érvényes: 2016.06.30-ig

 

 

Bankkártya Üzletszabályzat és Általános Szerződési Feltételek

 

 

* Az akció 2013. szeptember 1-től visszavonásig tart. Az akció visszavonása esetén a szolgáltatást nyújtó Hitelintézet vonatkozó mindenkor hatályos Hirdetményében meghatározott díjak érvényesek.

 

** A Komplex Számlacsomag havi díja 995 Ft, amennyiben a tárgyhónapban minimum 200.000 Ft összegű jóváírás érkezik a fizetési számlára, maximum két összegben, amelybe a saját számlák közötti átvezetés nem számít bele. A feltételek teljesülését a tárgyhóra vonatkoztatva előző hó 20-a és tárgy hó 20-a közötti időszakban vizsgálja automatikusan a rendszer - a vizsgált periódus egyes Hitelintézetek esetében ettől eltérhet, erről kérjük tájékozódjon az adott Hitelintézet kapcsolódó, mindenkor hatályos hirdetményében, üzletszabályzatában, ÁSZF-jében. Amennyiben a jóváírási feltétel a vizsgált időszakban nem teljesül, úgy a Komplex számlacsomag havi díja 2.495 Ft.

 

A számlacsomaghoz és bankkártyához kapcsolódó díjtételeket, a kamatok mértékét és a további információkat megtalálja az igénylés helyén a szolgáltatást nyújtó Hitelintézet vonatkozó mindenkor hatályos Hirdetményében, az Általános Szerződési Feltételeiben és Üzletszabályzatában.

 

Kapcsolódó dokumentumok