1. Kezdőlap
  2. Lakosság
  3. Szabadfelhasználású hitelek
  4. Takarék Folyószámlahitel

Takarék Folyószámlahitel

Igényeljen most Takarék Folyószámlahitelt!

Miért érdemes a Takarék Folyószámlahitelt választani?

 

- Egyszerűen igényelheti és gyorsan hozzájuthat.
- A bankszámlájához kapcsolódó bankkártyájával bármikor hozzáférhet.
- Hitelkamatot csak a ténylegesen felhasznált hitelkeret után kell fizetnie.
- Amennyiben jövedelme a Takaréknál vezetett számlájára érkezik, az igénylése egyszerű: nincs szükség munkáltatói jövedelemigazolásra.*
- Amennyiben nem a hitelbírálat során felajánlott maximális összeget igényelte, akkor lejáratig bármikor kérheti a keretösszeg megemelését.
- Amennyiben más hitelintézetnél fennálló bankszámla hitelkeretét kívánja kiváltani, a Takaréknál erre is lehetősége van (pozitív hitelbírálat esetén). 
 
A Takarék Folyószámlahitel fontosabb jellemzői:


A kölcsön összege:

 

- minimum: 30.000,- Ft
- maximum: 1.000.000,- Ft


A kölcsön összege nem lehet nagyobb a számlára érkező utolsó 3 havi nettó jövedelem/nyugdíj átlagának háromszorosánál

 

A kölcsön futamideje: egy év, de a Hitelintézet pozitív eredményű hitel felülvizsgálata esetén a keret újabb egy évre meghosszabbítható.

 

Igénylési feltételek:


Adós:

 

- nagykorú, cselekvőképes, devizabelföldi természetes személy,
- amennyiben nyugdíjas, úgy rendelkezik nyugdíjas igazolvánnyal,
- állandó (bejelentett) lakóhellyel rendelkezik,
- van nyugdíja, munkából származó vagy egyéb (pl. Őstermelők és vállalkozók esetén) rendszeres önálló jövedelme.
- rendelkezik telefonnal: otthoni vezetékes telefon vagy mobiltelefon (előfizetéses, kártyás vagy a munkáltató által biztosított)
- nincs a KHR-ben nyilvántartott lejárt tartozása (sem élő, sem lezárt), illetve nincs róla egyéb negatív információ a KHR-ben,
- előzetes teljes körű hozzájáruló nyilatkozatot ad a KHR-ben lekérdezéshez .


Társkártya tulajdonos:

 

- nagykorú, cselekvőképes, devizabelföldi természetes személy,
- állandó (bejelentett) lakóhellyel rendelkezik
 
További feltételek:

 

A hitelkeretet azok a Hitelintézetnél lakossági számlával rendelkező személyek vehetik igénybe,

 

- akik számlájára minimum 3 hónapja rendszeres átutalás (jellemzően munkából / életjáradékból/ nyugdíjból származó jövedelem) érkezik, vagy
- akiknek az igénylésig más hitelintézetnél vezetett számlára érkezett a jövedelme, de 1 jóváírás már a Takaréknál nyitott bankszámlájára érkezett.


Hol igényelheti a Takarék Folyószámlahitelt?

 

A Takarék Folyószámalhitelt a Takarékpont hálózatba tartozó Hitelintézetek kirendeltségein igényelheti.

 

Milyen dokumentumok szükségesek a hitelkeret igényléshez?

 

- kitöltött hitelkeret igénylő a Számlatulajdonos és a társszámla-tulajdonosok részéről.
- magyar hatóság által kiállított érvényes személyazonosító okirat (személyi igazolvány / személyazonosító igazolvány / személyi azonosítóról kiadott hatósági igazolvány) és lakcímet igazoló hatósági igazolvány és
- egy második, az igénylő személyére kiállított okmány (adó-, TB kártya, jogosítvány vagy útlevél stb.)
- utolsó 3 havi bankszámlakivonat (arról a bankszámláról, amelyikre a munkabér, jövedelem, illetve nyugdíjátutalások eddig érkeztek, amennyiben más hitelintézetnél fennálló bankszámlahitel tartozását kívánja kiváltani).
- *munkáltatói jövedelemigazolás: amennyiben más hitelintézetnél fennálló folyószámlahitel tartozását kívánja átvállaltatni, vagy nem rendelkezett folyószámlahitellel, de a számlanyitást követően azonnal Szerződést kíván kötni.


THM: minimum 20,32 %, maximum 27,49 %

 

A THM-ek meghatározása az aktuális feltételek, illetve a hatályos jogszabályok figyelembevételével történt. A feltételek változása esetén a THM mértéke módosulhat.


A tájékoztatás nem teljes körű és nem minősül ajánlattételnek. A Hitelintézetek a hitelbírálat jogát fenntartják.


A Takarék Folyószámlahitel részletes feltételei megtalálhatók a vonatkozó Hirdetményben, terméktájékoztatóban, a Dél Takarékszövetkezet  Üzletszabályzatában, ügyfelek számára nyitva álló helyiségeiben és honlapján. További, részletes információért forduljon a Dél Takarékszövetkezet  fiókhálózat munkatársaihoz!


Kérjük, számoljon a törlesztőrészletek esetleges jövőbeni növekedésével, fontolja meg háztartása teljes teherviselő képességét és hiteltermék kiválasztásánál józan körültekintéssel járjon el.


Kérjük, nézze meg a www.mnb.hu oldalon található fogyasztóvédelmi tájékoztatás(ok)at, termékleírásokat, illetve összehasonlító táblázat(ok)at !

 

 

Dokumentumok

 

Takarék Folyószámlahitel


A Takarék Folyószámlahitelre vonatkozó részletes információk és feltételek a vonatkozó, mindenkor hatályos terméktájékoztatóban és Általános Szerződési Feltételekben, valamint a DélTakarékszövetkezet  mindenkor hatályos Hirdetményében és Üzletszabályzatában találhatók. A Hitelintézetek a hitelbírálat jogát fenntartják.

 

Takarék Folyószámlahitel kondíciói


A vonatkozó kondíciók, díjak és egyéb feltételek megtalálhatók a Dél Takarékszövetkezet mindenkor hatályos vonatkozó Hirdetményeiben, az Általános Szerződési Feltételekben és az Üzletszabályzatában.

 

Kapcsolódó dokumetnumok: