Kötelező ügyfél-átvilágítás

Módosult az ügyfél átvilágítási határidő (2019.10.31.)

Tisztelt Ügyfelünk!

Tájékoztatjuk Önt arról, hogy a Parlament elfogadta a pénzmosás és a terrorizmus finanszírozása megelőzéséről és megakadályozásáról szóló 2017.évi LIII. törvény (a továbbiakban: Törvény) módosítását, amely szerint a hitelintézeteknek 2019. október 31. napjáig valamennyi meglévő ügyfelük tekintetében el kell végezniük az ismételt átvilágítást a rögzítendő adatok körének bővülése –a kiemelt közszereplői státuszra vonatkozó nyilatkoztatásra- és az okiratok másolására vonatkozó kötelezettség teljesítése érdekében.

 

A törvényi kötelezettség teljesítéséhez az Ön személyes közreműködése szükséges, amennyiben Takarékunk Önt 2019. június 26-át követően közvetlenül is kiértesítette (e-mail vagy postai levél) Amennyiben Ön még nem intézkedett ezzel kapcsolatban, úgy azt megteheti a fenti határidőig. Kérjük, ez esetben szíveskedjen befáradni fiókjaink valamelyikébe!

 

Amennyiben az ismételt ügyfél-átvilágítás határidőben nem történik meg, úgy a Törvény értelmében 2019. október 31. napját követően nem teljesíthetjük az Ön által kezdeményezett ügyleteket, ügyleti megbízásokat.

 

Amennyiben ismételt átvilágítási kötelezettségét 2019. június 21. után teljesítette, kérjük, tekintse jelen felhívásunkat tárgytalannak!

 

Köszönettel:

 

Dél TAKARÉK Szövetkezet


Kapcsolódó dokumentumok:

Tájékoztató az ismételt ügyfél átvilágítási kötelezettségről

Tisztelt Ügyfelünk!

Tájékoztatjuk, hogy a pénzmosás és a terrorizmus finanszírozása megelőzéséről és megakadályozásáról szóló 2017.évi LIII. törvény szerint a Hitelintézeteknek 2019. október 31. napjáig kell elvégezniük valamennyi meglévő Ügyfelük tekintetében az ismételt ügyfél-átvilágítást! Kérjük, hogy amennyiben az Ön esetében ez nem történt még meg, olvassa el részletes tájékoztatónkat az alábbi gombra kattintva!

 

Részletek