Kötelező ügyfél-átvilágítás

Felhívás kötelező ügyfél átvilágításról

Tisztelt Ügyfelünk!

2017. június 26-án hatályba lépett a 2017. évi LIII. törvény a pénzmosás és a terrorizmus finanszírozása megelőzéséről és megakadályozásáról.

 

A törvény értelmében Takarékszövetkezetünknek 2019. június 26-ig ismételten át kell világítania minden meglévő ügyfelét a rögzítendő adatok és nyilatkozatok körének bővülése és az okiratok másolására vonatkozó kötelezettség teljesítése érdekében.

 

A törvényi kötelezettség teljesítéséhez az Ön személyes közreműködése szükséges.

 

A fenti határidőt követően a hiányos adatokkal rendelkező ügyfelek esetében Takarékszövetkezetünk köteles szolgáltatásait korlátozni.

 

A hatékony együttműködés és a kellemetlenségek elkerülése érdekében kérjük, figyelmesen olvassa el az alábbi, részletes tájékoztatókat.

 

 

A törvényi kötelezettség teljesítéséhez kérjük kedves Ügyfeleinket, hogy szíveskedjenek befáradni fiókjaink valamelyikébe.

 

 

Ha Ön, Takarékszövetkezetünk által 2019. évben küldött értesítés alapján postai úton vagy személyesen bankfiókban az átvilágítási intézkedéseket már sikeresen elvégezte, akkor tekintse figyelemfelhívásunkat tárgytalannak.

 

 

 

Köszönettel:

Dél TAKARÉK Szövetkezet

Tájékoztató az ismételt ügyfél átvilágítási kötelezettségről

Tisztelt Ügyfelünk!

A pénzmosás és a terrorizmus finanszírozása megelőzéséről és megakadályozásáról szóló 2017. évi LIII. törvény értelmében Hitelintézetünknek 2019. június 26-ig ismételten át kell világítania minden meglévő ügyfelét! Kérjük, hogy amennyiben az Ön esetében ez nem történt még meg, olvassa el részletes tájékoztatónkat az alábbi gombra kattintva!

Részletek