„Felhívás kötelező ügyfél átvilágításról
Tisztelt Ügyfelünk!

2017. június 26-án hatályba lépett a 2017. évi LIII. törvény a pénzmosás és a terrorizmus finanszírozása megelőzéséről és megakadályozásáról.
A törvény értelmében Takarékszövetkezetünknek 2019. június 26-ig ismételten át kell világítania minden meglévő ügyfelét a rögzítendő adatok és nyilatkozatok körének bővülése és az okiratok másolására vonatkozó kötelezettség teljesítése érdekében.

A törvényi kötelezettség teljesítéséhez az Ön személyes közreműködése szükséges.

A fenti határidőt követően a hiányos adatokkal rendelkező ügyfelek esetében Takarékszövetkezetünk köteles szolgáltatásait korlátozni!
A hatékony együttműködés és a kellemetlenségek elkerülése érdekében kérjük, figyelmesen olvassa el a következő linkre kattintva részletes tájékoztatónkat: https://www.deltakarek.hu/atvilagitas

Köszönettel:
Dél TAKARÉK Szövetkezet”
  1. Kezdőlap
  2. Híreink
  3. Hírek archív 2019.
  4. Értesítés karbantartásról

Értesítés karbantartásról

Tisztelt Ügyfeleink!


Értesítjük Önöket, hogy 2019. március 17-én (vasárnap) 00:00 óra és 04:00 óra között tervezett informatikai rendszerkarbantartást végzünk.


A karbantartás időtartama alatt a NetBank Értékpapírok menüpont szolgáltatás nem lesz elérhető.


Továbbá tájékoztatjuk Önöket, hogy karbantartás miatt Electra Internet Bank rendszerünk a következő időszakban: 2019.03.17. (vasárnap) 8:00 – 12:00 csak korlátozott funkcionalitással lesz elérhető. Szintén ebben az időszakban a mobil applikáció korlátozottan lesz elérhető.


Megértésüket köszönjük, és az esetlegesen okozott kellemetlenségekért ezúton is elnézést kérünk! 


Üdvözlettel:


Dél TAKARÉK