1. Kezdőlap
  2. Híreink
  3. Segítség a CSOK-hoz!

Segítség a CSOK-hoz!

Az Országos lakossági CSOK Klub sorozat február 15-én pécsi állomásához érkezett. Több százan voltak kíváncsiak a pécsi CORSO Hotelben megrendezésre kerülő előadásokra, és éltek a személyes tanácsadás lehetőségével, amelyek segítségével könnyebben eligazodnak majd a Családok Otthonteremtési Kedvezményéről szóló szabályozásban.

A Segítség a CSOK-hoz pécsi állomásán előadást tartott Osztrogonácz Gábor, a Szigetvári Takarékszövetkezet ügyvezető igazgatója, Tokodi Gábor, az FHB Bank vezérigazgató - helyettese és Nyáry Tamás, a Nyáry-Terv Kft. ügyvezetője.

 

A résztvevők megismerhették a CSOK igénybevételének legfontosabb feltételeit, az igénylés menetét, de szó volt a jelenlegi ingatlanpiaci lehetőségekről is. Az érdeklődők mindemellett választ kaptak olyan kérdésekre is, mint hogy a CSOK-változások mit okozhatnak a használt lakások, új lakások piacán?

 

Amennyiben nem tudott részt venni a rendezvényen, illetve további kérdései merülnek fel, forduljon bizalommal Kollégáinkhoz, készséggel állunk rendelkezésére!