1. Kezdőlap
  2. Lakosság
  3. Biztosítások
  4. Kockázati életbiztosítás

Kockázati életbiztosítás

A piacon versengenek a biztosítótársaságok az ügyfelek kegyeiért. Azonban egyáltalán nem mindegy, melyik biztosító melyik életbiztosítását választjuk, ugyanis jelentős különbségek lehetnek költségek és szolgáltatási szintek tekintetében. Ebben segítenek fióki munkatársaink eligazodni.

Nem titkolt célunk, hogy biztosítási alkuszként több biztosító társaság többféle kockázati életbiztosítása közül a legmegfelelőbbet válasszuk ügyfeleinknek. Ehhez az igények felmérését kiemelten fontos feladatunknak tekintjük. Többen gondolják úgy, hogy az életbiztosítás drága, esetleg nem képesek megfizetni. Minél korábban, azaz minél fiatalabb korban kezdünk bele egy biztosítási szerződés megkötésébe, annál előnyösebb díjtételekkel tudunk hozzájutni.

 

Amikor hosszú távra elkötelezzük magunkat például egy lakásvásárlási hitel felvételével, szerintünk nélkülözhetetlen ezzel egy időben arról is gondoskodnunk, hogy ha előre nem várható tragédia következik be, féltett ingatlanunk hitelét akkor is képesek legyünk törleszteni. 

 

A részletekről tájékozódjon a Dél TAKARÉK Szövetkezet fiókjaiban dolgozó munkatársainknál!