Csemete Számla

Nyisson most gyermekének Csemete számlát!


 

A Csemete számla egy olyan kiskorúak részére vezetett számla, amelyet a 3-14 éves Ügyfelek igényelhetnek, mely igénylés során nevükben törvényes képviselőjük jár el. A kiskorúak részére vezetett számla alkalmas pénzforgalom lebonyolítására és a megtakarítások kezelésére.

 


Kinek ajánljuk?

 

3-14-es ügyfeleink részére (nevükben törvényes képviselőjük jár el).

 

Kapcsolódó bankkártya*:

 

TakarékPont Kölyökkártya a 7. életév betöltését követően igényelhető a Csemete számlához.

 

Kapcsolódó kedvezmények**:

 

 • havi első készpénzfelvét saját ATM-ből 0 Ft.


A Csemete számla havi díja:

 

 • normál esetben: 55 Ft
 • családi kedvezmény esetén: 0 Ft.


Hol és hogyan igényelhet gyermekének Csemete számlát?

 

A TakarékPont bármely kirendeltségén számlaszerződés aláírásával.

 

Fontos! A számlanyitás során a kiskorú nevében a törvényes képviselője jár el! Az ATM készpénzfelvételen kívüli, a számlával kapcsolatos tranzakciók végrehajtása során a kiskorú nevében törvényes képviselője jár el.

 

Számlanyitáshoz kérjük, hozzák magukkal az alábbi személyazonosító okiratokat: 


Gyermek: 

 

 • a törvényes képviselő személyének megállapítására alkalmas okirat (pl.: születési anyakönyvi kivonat, vagy gyámhatósági határozat vagy személyi igazolvány) 
  és 
 • a lakcím igazolására alkalmas okirat: (pl.: lakcímkártya, diákigazolvány)
   

Szülő:

 

 • személyazonosító igazolvány,
 • vagy útlevél,
 • vagy vezetői engedély (kártya formátumú) 

továbbá valamennyi esetben a lakcímet igazoló hatósági igazolványt is.

 

* TakarékPont Kölyökkártya kizárólag belföldön, a hitelintézeti elfogadói hálózatba tartozó ATM terminálokon használható.

 

** Az akció 2013. szeptember 1-jétől visszavonásig tart. Az akció visszavonása esetén a szolgáltatást nyújtó Hitelintézet vonatkozó, mindenkor hatályos Hirdetményében meghatározott díjak érvényesek.

 

A számlához és bankkártyához kapcsolódó díjtételeket, a kamatok mértékét és a további információkat megtalálja az igénylés helyén a szolgáltatást nyújtó Hitelintézet vonatkozó mindenkor hatályos Hirdetményében, az Általános Szerződési Feltételeiben és Üzletszabályzatában.

 

Amennyiben a jelen menüpontban megjelölt számlacsomag Hirdetménye valamely pénzforgalmi, illetve azzal összefüggő egyéb szolgáltatásra vonatkozóan díj illetve költségtételt nem tartalmaz, úgy e szolgáltatásra a „Lakossági forint fizetési számla – hirdetmény” elnevezésű dokumentumban foglaltak az irányadóak, mely utóbbi hirdetmény alább, a „csatolt dokumentumok” között érhető el.