1. Kezdőlap
  2. Lakosság
  3. HITELEK
  4. LAKÁSCÉLÚ HITELEK
  5. MFB Ponton elérhető hitellehetőségek

MFB Ponton elérhető hitellehetőségek

Pályázzon MFB Pontjainkon elérhető lakóépületet korszerűsítésére felvehető hitelre.

Pályázzon MFB Pontjainkon elérhető lakóépületet korszerűsítésére felvehető hitelre és javítsa otthona energiahatékonyságát, akár 0 %-os hitellel!

 

Pályázni lehet többek között fűtési rendszerek korszerűsítésére, nyílászárócserére, szigetelésre, de még megújuló energia felhasználásához szükséges berendezések beépítésére is. A lehetőség nemcsak magánszemélyek számára adott, hanem társasházak, vagy lakásszövetkezetek is benyújthatják kérelmüket, amennyiben rendelkeznek 10% önerővel.

 

GINOP 8.4.1./A-16 Lakóépületek energiahatékonyságának és megújuló energia felhasználásának növelését célzó hitel

VEKOP 5.2.1-17 Lakóépületek energiahatékonyságának és megújuló energia felhasználásának növelését célzó hitel (Közép-Magyarországi régió és Budapest)

 


 Cél: A Hitelprogram célja a lakossági szektor épületenergetikai beruházásaihoz szükséges kiemelten kedvező forrásrendelkezésre bocsátása a lakóépületek energiahatékonyságának, valamint a lakóépületekhez kapcsolódó megújuló energiaforrás alkalmazásának növelése érdekében.

 

Kölcsön kamata: 0%

 

Hitelcél Hitelösszeg Igénybevétel Hitelkérelem
lakóépületek energia-hatékonyságának javítása min. 500E Ft max. 20 éves futamidő 2 MFt alatt biztosíték nélkül
megújuló energiafelhasználás maximum 10M Ft (lakásszövetkezetek és társasházak esetén 7MFt/lakás) max. 18 hónap rendelkezésre tartási idő Az Önerőbe a lakás-előtakarékossági számlán lévő, az állami támogatással és betéti kamattal növelt megtakarítási összeg bizonyos esetekben beszámításra kerülhet.
  önerő: min: 10% max. 12 hónap türelmi idő  

 

-----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

 

A hitel 2017. április 24-től igényelhető országszerte az MFB Pontokon.
A tájékoztatás nem teljes körű és nem minősül ajánlattételnek, a hiteligénylést megelőzően kérjük olvassa el a részletes termékleírást (GINOP, VEKOP), illetve vegye fel a kapcsolatot az Ön számára legkönnyebben elérhető MFB Pontunk munkatársaival!