Takarék Young Számlacsomag

Netezz, bulizz, bankolj!

Gondolkodtál már azon, hogy szeretnél egy saját bankszámlát? De olyan bonyolult és hosszadalmas az ügyintézés a bankokban. Mennyivel könnyebb lenne, ha bemennél a bankba, és 10-15 perc alatt végeznél is az egész számlanyitással.

 

Jó hírünk van: az új Takarék Young Számlacsomagot most online is igényelheted 0 Ft-os számlavezetési díjjal.
Így a kitöltés után Neked már csak annyi dolgod van, hogy miután felkerestünk, gyere el törvényes képviselőddel egy időpontra, hogy aláírjátok a szükséges papírokat és kész is a számlanyitás!

 

Számlaigénylés

 

Kinek ajánljuk?


14 és 18 év közötti fiatal vagy, és szeretnél egy bankkártyát? Válaszd a Takarék Young számlacsomagot, amelynek 0 Ft a havi számlavezetési díja!

 

Mit tartalmaz a Takarék Young Számlacsomag?

 

 • Fizetési számla, kivonat a számlaforgalomról
 • Takarék Bank Maestro bankkártya,
 • Internetbanki szolgáltatás (lekérdezési jogosultsággal). 
   

Kapcsolódó kedvezmények*

 

 • a kártyás vásárlások díja 0 Ft,
 • az internetbanki szolgáltatás belépési és havi díja 0 Ft.


A Takarék Young Számlacsomag havi díja: 0 Ft.

 

Hol és hogyan igényelheted a Young Számlacsomagot?

 

Személyesen a Dél Takarék bármelyik kirendeltségén számlacsomag szerződés és bankkártya szerződés aláírásával.

 

A számlanyitásához szükséges a törvényes képviselőd beleegyezése. A bankkártya műveleteken kívüli, a számla megterhelésével járó tranzakciók végrehajtásához a törvényes képviselő jóváhagyása szükséges, amennyiben erről nyilatkozott.
 

Számlanyitáshoz kérjük, hozd magaddal az alábbi igazolványok bármelyikét:

 

 • személyazonosító igazolvány,
  vezetői engedély (kártya formátumú),
  útlevél, 

továbbá valamennyi esetben a lakcímed igazoló hatósági igazolványod is.
 
* Akciós jelleggel, az akció 2013. szeptember 1-től visszavonásig tart. Az akció visszavonása esetén a szolgáltatást nyújtó Hitelintézet vonatkozó mindenkor hatályos Hirdetményében meghatározott díjak érvényesek.

 

A tájékoztatás nem teljes körű, nem minősül ajánlattételnek. A számlacsomagokhoz és a bankkártyákhoz kapcsolódó díjtételeket, a számlaszerződéssel kapcsolatos részletes leírást és a további információkat megtalálhatod a Dél Takarékszövetkezet vonatkozó Üzletszabályzatában, az Általános Szerződési Feltételekben, illetve Hirdetményekben, amelyeket a Dél Takarék fiókjaiban és a www.deltakarek.hu weboldalon érhetsz el.

 

Amennyiben a jelen menüpontban megjelölt számlacsomag Hirdetménye valamely pénzforgalmi, illetve azzal összefüggő egyéb szolgáltatásra vonatkozóan díj illetve költségtételt nem tartalmaz, úgy e szolgáltatásra a „Lakossági forint fizetési számla – hirdetmény” elnevezésű dokumentumban foglaltak az irányadóak, mely utóbbi hirdetmény alább, a „csatolt dokumentumok” között érhető el.