1. Kezdőlap
 2. Lakosság
 3. Befektetések
 4. TAVASZI MEGTAKARÍTÁS

TAVASZI MEGTAKARÍTÁS

Fektesse be pénzét online!

 

2019. március 01. és 2019. április 30. közötti időszakban Electra Internet Banking értékpapír modul szolgáltatásra szerződő ügyfelek számára - a feltételek teljesítése esetén - 2019. szeptember 30-ig díjmentes számlavezetést1 biztosítunk új/meglévő Normál Értékpapírszámlájára/ Tartós Befektetési Értékpapírszámlájára vonatkozóan.

 

 

Az akcióban az alábbi feltételek együttes teljesülése esetén tud részt venni:

 

 • új Electra Internet Banking értékpapír modul szolgáltatási szerződés megkötése a Takarékbank Zrt.-vel 2019. március 01. és 2019. április 30. között
 • Ön még nem rendelkezett a Takarékbank Zrt.-nél vezetett Electra Internet Banking értékpapír modul szolgáltatási szerződéssel, illetve nem szüntette meg a korábban kötött  Electra Internet Banking értékpapír modul szolgáltatási szerződést 2019. február 20.-a után
 • az Electra Internet Banking rendszeren keresztül legalább 2.000.000,- (kétmillió) forint értékben (piaci értéken) MPT Ingatlan Alap „A” sorozat és/vagy MPT Harmónia Vegyes Alap vásárlására ad vételi megbízást a szerződés megkötése hónapjának utolsó munkanapjáig, és
 • a megvásárolt állományból legalább 2.000.000,- (kétmillió) forint értékű állomány megtartásra kerül az értékpapír- és ügyfélszámlán, valamint Electra Internet Banking értékpapír modul szerződést az ügyfél nem mondja fel a díjmentes számlavezetési időszak végéig, azaz 2019. szeptember 30-ig2.
   
   

A kampányban részt vevő befektetési alapokra vonatkozó főbb kockázatok:

 

 • Magyar Posta Takarék Ingatlan Alap „A” sorozat3:
  • Gazdasági, Politikai Kockázat
  • Befektetési eszközök likviditási kockázata
  • Partnerkockázat
  • Inflációs, kamatszint kockázat
  • Ingatlanbefektetésekkel kapcsolatos piaci és működési kockázat
    
    
 • Magyar Posta Takarék Harmónia Vegyes Alap3:
  • Kibocsátói
  • Likviditási
  • Partnerkockázat
  • Letétkezelő
  • Származtatott termékekből eredő
    
    

A kockázatokról a www.takarekinvest.hu weboldalon tájékozódhat a Takarék Befektetési Alapok menüpontban.

 

 

Az Electra Internet Banking szolgáltatással kapcsolatosan részleteket ITT talál.

 

 

FELKELTETTÜK AZ ÉRDEKLŐDÉSÉT?

Keresse fel bármelyik fiókunkat, ahol tanácsadóink készséggel állnak a rendelkezésére!

 

 

Ez a dokumentum a Takarékbank Zrt. befektetési szolgáltatásait népszerűsítő kereskedelmi kommunikáció.
 
1 A díjmentesség feltételeit a Bank automatikusan ellenőrizi és állítja be. A feltételek fennállásának megszűnésétől kezdve a Bank hatályos Díjtételek jegyzékében szereplő értékpapírszámla vezetési és ügyfélszámla vezetési díjakat számítja fel.
2 Az állományi feltétel teljesítése a befektetési jegy vételi és visszaváltási tranzakciók árfolyamértékének különbsége alapján kerül meghatározásra, tehát ezáltal lehetővé tesszük Ügyfeleink számára a tartási időszak alatt a befektetési jegyek cseréjét a meghatározott termékkörön belül.
3 A Befektetési Alapok kockázatairól részletes tájékoztatást a Kiemelt Befektetői Információkból kaphat, amely elérhető a Diófa Alapkezelő Zrt. internetes oldalán (www.diofaalapkezelo.hu).
 
A fenti információk tájékoztató jellegűek, a tájékoztatás nem teljes körű, és nem minősül ajánlattételnek, befektetési- vagy adótanácsadásnak, célja kizárólag a figyelem felkeltése.
 
Kérjük, hogy befektetési döntése meghozatala előtt figyelmesen olvassa át a kapcsolódó dokumentumokat. Az említett Alapok befektetési politikájáról, forgalmazási költségeiről, a befektetés lehetséges kockázatairól, illetve az Alapok időszaki hozamairól, az Alapokat érintő fontosabb piaci eseményekről részletesen tájékozódhat az alábbi honlapon, az Alapok forgalmazási helyein, illetve a Diófa Alapkezelő Zrt. internetes oldalán (http://www.diofaalapkezelo.hu) megtalálható hivatalos tájékoztatókból, az Alapok Tájékoztató és Kezelési Szabályzatából, a Kiemelt Befektetői Információkból és a havi portfólió jelentésekből.
 
Felhívjuk a Befektetők figyelmét, hogy az Alapok múltbeli hozamai nem jelentenek garanciát az Alapok jövőbeni teljesítményére nézve, azokból nem lehet a jövőbeni hozamra, annak változására, illetve az Alapok teljesítményére vonatkozó megbízható következtetéseket levonni.

Csatolt dokumentumok: