A törölközőszárító radiátor előnyeiről

Megéri törölközőszárító radiátorba fektetni?

Számos oldal és újságcikk foglalkozik mostanában azzal, hogyan lehet a fűtéssel spórolni. A fűtés az elmúlt időszakban rendkívül könnyűvé tudja varázsolni az ember pénztárcáját. Ehhez persze az is hozzájárul, hogy idén például még májusban is fűthettek néhány hidegebb lakásban. Az idő mostanában nem a globális felmelegedés elméletének ad igazat, ami a mi országunkat illeti. Sokszor esik az eső, változik az időjárás egyik napról a másikra, már azt sem tudjuk, milyen ruhát érdemes egyáltalán megvásárolni. Úgyhogy egy hasznos kiegészítőt szeretnék most bemutatni, a törölközőszárító radiátort, ami éppen nekünk lett tervezve. Számos előnye van, melyeket máris fel fogok sorolni. Egyik remek lehetősége annak, hogyan tudunk spórolni a fűtéssel, és szárítani is egyszerre, így érdemes lehet beszerezni egy ilyen darabot a hideg tavaszokra és őszekre, hiszen az átmeneti időszak remek kiegészítője.

Mit tud a törölközőszárító radiátor?

Mind ismerjük azt az időszakot az évben, amikor napközben már kellemes az idő, azonban reggelente még a jégcsapot érezzük a talpunkon, amikor a padlóra lépünk. Ilyenkor a reggeli órákban érdemes lehet befűteni a lakásban, hiszen mégsem kellemes tavasszal megfázni, kaparó torokkal pedig nem élvezetes annyira az első virágok nyílása vagy a kellemesebb idő napközben.

törölközőszárító radiátor1_3

A fűtésszámlával azonban mégis csak spórolna az ember, jobb lenne ilyenkor már nem fűteni és nem tartani bekapcsolva az őrlángot. Azonban sok lakásban nincs meg az a lehetősége az embernek, hogy csupán egy-két helyet befűtsön. És itt jön a képbe a törölközőszárító radiátor, ami éppen ezt teszi lehetővé. Hasznos kiegészítője lehet akármelyik fürdőszobával. Kisebb szerkezet, ami nem ad kifejezetten sok hőt, nem annyit, mint egy rendes radiátor, és éppen ez benne a jó. A fürdőszobák általában nem nagy helyiségek, azonban a reggeli készülődésünk nagyobb részét kiteszik. Itt fürdünk, itt sminkelünk, készítjük el a frizurát és az átöltözésre is használhatjuk. Ez az a hely a lakásban, ahol levesszük és felvesszük a ruháinkat, így gyakorlatilag elegendő, hogyha ez az egy helyiség van rendesen befűtve. Kisebb méretének hála ez igazán könnyen elérhető, így nem is kell egy rendes radiátor hőleadásával számolnunk, az csak megemelné a hőérzetünket, és az utca hidegébe kilépve csak megfáznánk. Egy törölközőszárító radiátor ezért mindenképpen jó választás lehet. Éppen annyi meleget képes varázsolni a szobába, amennyivel már komfortosan érezhetjük magunkat, de azért nem is fűti túl a helyiséget.

Mivel egymagában tudjuk fel- és lekapcsolni, így a többi fűtőtesttől kötetlen, nem kell az egész lakást felfűteni azért, hogy néhány perccel később el is induljon az ember iskolába vagy munkába, ezzel gyakorlatilag feleslegessége téve a lakás melegét. Emellett többfajta méretben kapható, tehát mi választjuk meg, számunkra melyik az ideális hőleadási mennyiség, ráadásul álló és fekvő helyzetű is kapható. Ez azért nagyon fontos, mert a fürdőszobák általában így is túl vannak zsúfolva. Itt helyezzük el a mosógépet, fürdőkádat, mosdókagylót, mosdót, és egy-két szekrény is szokott ebbe a helyiségbe kerülni. A padló tehát nagyrészt foglalt, és a falak is sokszor majdnem tele vannak, hiszen a bojler és a tükrös szekrény itt helyezkedik el. Azonban törölközőszárító radiátorból találhat mindenki olyan kialakításút, ami még kisebb helyen is kényelmesen elhelyezhető. Érdemes lehet megszemlélni ebből a szempontból is a kínálatot: https://www.ventil.hu/torolkozoszarito-radiator.

De miért törölközőszárító radiátor?

Természetesen a nevéből fakadóan mindenkiben felmerülhet ez a kérdés. A törölközőszárító radiátorkialakításának köszönhetően remekül használható továbbá a törölközők szárítására, tárolására. Ez nem csak azt jelenti, hogy a kimosott darabokat tehetjük ide, hanem egyszeri törölközés után is kényelmesen feltehetjük a szárítóra, hogyha a személyes törölközőnket nem találjuk fontosnak minden egyes nap kimosni, vagy ha külön törölközőt használunk csak kéztörlésre vagy az arc szárítására. Remek megoldás lehet továbbá a kissé nedves ruhák gyorsabb szárítására olyan időkben, amikor konkrétan már nem fűt az ember. Ilyenkor kevesebb lehetőségünk van a gyors szárításra, pedig sokszor szükség van egy-egy ruhára akár órákon belül is, és ebben könnyen segíthet nekünk egy törölközőszárító radiátor.

Megéri a törölközőszárító radiátor?

Mivel csupán néhány ezer forintról beszélünk, ezért mindenképpen tudom ajánlani mindenkinek, aki sokszor bosszankodik, hogy soha nincs törölköző kéznél, mert mind a mosásban van. Különösen ajánlott azok számára, akik korán reggel készülődnek, és sokszor fáznak emiatt. És persze a spórolás szempontjából sem utolsó, mégis egy olyan kényelmi termék, amit megéri megvásárolni. Ha eddig rossz élményként élte meg valaki a reggeli fürdést vagy az átöltözést a hűvös lakásban, a továbbiakban nem kell majd ettől tartania, nyugodtan készülhet reggel egy kellemes hőmérsékletű szobában. Én tehát mindenkinek ajánlani tudom ezt a terméket, ami megkönnyítheti egy kicsit az átmeneti időszakot, ami mostanában egyre hosszabbra és hosszabbra nyúlik az év során.

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük