Első rendelésem a Petnet oldaláról

Miért a Petnetet választottam?

A Petnet az ország egyik legjobb kisállat-felszerelés áruháza, ahol minőségi termékeket lehet vásárolni. Az interneten csak jókat hallottam róla, ezért úgy döntöttem, ideje nekem is megnéznem. Éppen jókor jött a döntés, tulajdonképpen megvolt az oka, hogy miért is nézelődtem én egyáltalán a kisállatos webáruházak körében. Ez az ok pedig az, hogy egy újabb taggal bővült a családunk, Morzsival. Habár a névválasztásban nem vagyunk túl kreatívak, Morzsi az első kutyája a családnak, eddig csak macskáink voltak és vannak is a mai napig. A macskákhoz azonban nem kellett kifejezetten sok kiegészítő az évek során. Néhány macskaeledel, bolhanyakörv, és meg is voltunk. Mivel az udvaron élnek (éjszaka pedig a fűtött kazánházban alszanak), így nem volt szükségünk alomra, alomtálra vagy különleges játékokra. A nagy kertünk egyébként is egy igazi játszótér és vadászterület is egyben a számukra. Morzsi is kint fog élni velük részben, azonban neki már sokkal több dologra volt szüksége.

Mi minden szükséges felszerelést rendeltünk a Petnet oldaláról?

Egy kutyának számos dologra van szüksége. Már mielőtt áthoztuk volna magunkhoz Morzsit, meg kellett rendelnünk több dolgot is neki. Megbeszélés szerint, a kutya bejárhat a lakásba, így először is egy kutyabejárót kellett neki kiépíteni. Odabent szüksége volt egy fekhelyre, mert nem akartuk, hogy felszokjon a kanapéra. Ez azért fontos, mert az udvaron szabadon járva ki tudja, hányszor fetreng majd a sárban. Persze a kutyaajtó a macskáknak is szabad bejárást eredményez, erre sajnos nem gondoltunk korábban. Még ki kell találnunk valamilyen megoldást, mert a macskáink előszeretettel járnak be a konyhába ólálkodni, hogyha egyszer sikerült belopakodniuk a házba.

petnet-pic4

Emellett gondoskodnunk kellett a kinti felszerelésekről is, mint a kutyaház. A kutyaház volt a legnagyobb problémánk, azonban egy részletes leírásnak köszönhetően, könnyedén megtaláltuk végül az igazit. Most olyan háza van Morzsinak, amely megfelelő lesz neki felnőtt korában is, amellett a talajtól el van emelve az alapja, az ajtaja inkább oldalt van, mint teljesen középen. Télen nem lesz szükség fűteni, mert ő is lakhat majd a kazánházban, azonban nyárra gondolva egy fa alá raktuk a házat, hogy félárnyékos helyen lehessen.

Petnet és a játék

A sok szükséges dolog mellett persze nem maradhat el a játék sem. A kutyák igazán extrovertált lények, szükségük van a figyelemre és az állandó törődésre. Persze a macskák mellett ehhez nem voltunk hozzászokva, ők elég önálló lények, ráadásul inkább egymáshoz kötődnek, mint az emberekhez. A macskák inkább kedvelt lakótársnak tekintik az embereket, akik nem mellesleg állandó élelemmel látják el őket. A kutyák viszont kötődnek a gazdáikhoz, a legjobb barátjuknak, a szüleiknek tartják őket, így a játékból sosem elég. Persze felmerül a kérdés, hogy nem elég-e egy udvaron heverő labda ehhez meg egy pár bot? Természetesen, a válasz nem. Én kezdő kutyatartóként utána olvastam, hogy a sima labdákat könnyedén el tudják rágni a kutyák, így értelmetlen lenne neki olyat adni, ami nem kifejezetten kutyáknak való, másrészt a fadarab könnyedén felsértheti az állat száját.

És hát itt is a kiterjesztett válasza annak, miért is volt szükségünk a Petnet oldalára (ide kattintva érhetitek el: petnet.hu). Hiszen ennyi mindent az ember nem tud csak úgy maga hazavinni. Különösen igaz ez a kutyaházra.

petnet-pic1

Milyen a Petnet oldalán rendelni?

Mivel viszonylag sok dolog kellett már az első rendelés során is, így bátran merek nyilatkozni a Petnet oldaláról, amivel nagyon meg voltak elégedve. Minden úgy nézett ki, mint a képen, különösen igaz ez a kutya otthonára. Kicsit nagyobb volt, mint számítottam rá, de aztán beláttam, hogy Morzsinak is kell egy kicsi hely, és mire nagyobb lesz, talán éppen tökéletes lesz majd neki a háza. Maga a rendelés egyszerű volt és gyorsan zajlott, ha valamiről részletesebben akartam olvasni, rögtön ott az oldalán találtam részletes információkat is a termékről, így könnyebb volt a választás, válogatás.

A szállítás tekintetében sem lehet panasszal senki a Petnet oldalára, legalábbis a saját példám tapasztalatai alapján. A Petnettől három nap alatt meg is érkezett a csomag, amit segítettek bepakolni a futárok. Zökkenőmentesen zajlott a fizetés is, így én személy szerint tényleg semmi kivetnivalót nem találtam a Petnetől való rendelés során, emiatt merem másoknak is ajánlani. A legkisebb kiegészítőtől kezdve a kutya házáig mindent megtalálhatunk rajta, amire csak szüksége lehet. A webshopnak hála pedig nem kell egy állatkereskedésben gyors döntéseket hoznom, hanem otthon, nyugodtan, a kanapém kényelmében intézhetem el az egész bevásárlást az új jövevény részére. Nekem ez így nagyon kényelmes és praktikus megoldásnak bizonyult, ráadásul előre megrendelhettem több konzervet is, hogy később ne a faluban kelljen a kutyaeledelt beszerezni, hanem valamilyen minőségi kutyaeledellel tudjam köszönteni az új családtagunkat.

Én tehát mindenkinek ajánlani tudom a Petnetet, akik minőségi kisállatokkal kapcsolatos termékeket szeretnének vásárolni jó áron, egyszerűen és gyorsan.

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük